Vær aktiv med familie og kollegaer på Bratten Fritid

Ønsker du en avslappet dag med familien, eller vil du slippe sumobryteren løs med kollegaer. Bratten har aktivitetene for deg, enten det er en familiedag i natur eller en aktivitetsdag blant kollegaene dine. Hos Bratten Fritid kan de skreddersy en dag spesielt for deg og dine. Her står aktivitetene i tur og orden, og det vil være en dag dere sent vil glemme. Husk å komme med masse godt mot, og vær klar for å slå deg løs eller slappe av.

Kom med familien

Er det en familiedag du ønsker? Her kan du oppleve Pelles Mini Trafikkskole som vil garantert være en stor hit blant de små, for de større er klatreveggen noe som de kan boltre seg i. Er dere en stor gruppe, kan dere leie ut gapahuken eller grillehytta. Her kan dere som familie kose dere med aktivitetene rundt, for så å dra i gapahuken eller grillhytta for å grille og kose dere etterpå. Dette kan være den perfekte opplevelsen for bursdagsbarnet, eller hvis dere som familie vil samles.

Legg teambyggingen til Bratten

Trenger teamet ditt en aktivitetsdag, eller ønsker du en teambyggingsdag? Bratten kan skreddersy dagen for deg. Her kan du bryte sumo med sjefen eller heie på de som klatrer i klatreveggen. Hvorfor ikke prøve frisbeegolf og virkelig bli kjent med kollegaene dine. Brattens medarbeidere vil kunne hjelpe deg med å få den perfekte dagen for ditt team. Gå tilbake på jobb dagen etter som et sterkere team. Det er en dag som kollegaene dine vil snakke positivt om og huske lenge.

Ta med vennegjengen

Bratten Fritid er ikke bare for familier og kolleger. De skreddersyr også dager for vennegjengen og andre lag. Prøv zorbing over noe vann eller ATV-er der du får utforske området og kjenne litt på fart og spenning. Bratten aktivitetspark som Bratten Fritid ligger innenfor har et stort utvalg av aktiviteter som de ansatte har ansvar for, der de kan tilpasse en dag etter dine ønsker. Hvorfor ikke ta vennene dine med på grillhytta og grille marshmallows, pølse med brød og noe digg pinnebrød etter en lang dag med aktiviteter.

Noe for alle

Bratten streber etter å være en plass for alle, og å være et sted der du kan få gjøre mye, uansett om det er en hverdag eller helg. Hos dem vil du skape minner og kunne gjøre ting som du normalt ikke gjør hver dag. Enten du vil jobbe med teambyggingen i en runde med frisbeegolf, kjøre ATV-er, få barna dine til å lære trafikkregler eller kjenne på mestringsfølelsen i klatreveggen. Bratten Fritid er et lokalt og et sosialt sted hvor alle kan treffes.

Lett å komme seg hit

Aktivitetsparken i seg selv er åpen 24 timer i døgnet, men det er ulike aktiviteter som har forskjellige åpningstider. For mer informasjon om de enkelte åpningstidene ta kontakt med Brattens medarbeidere. Lurer du også på hvordan du skal komme hit? Bussen går på dagtid hvert 15.minutt (mandag-fredag). De ligger også sentralt til, bare 3 km unna sentrum. Det er ikke langt unna dersom planlegger en dag ute. I helgene må egen transport arrangeres, da bussen ikke går. Bratten ønsker alle arbeidskollegaer, familier og de som vil utnytte sitt tilbud velkommen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *