Unn deg en familietur Til Bratten i Bodø

Bodø er en vakker by med flotte, naturskjønne omgivelser. Mange ofrer ikke en tanke på å tilbringe familieferien nordover i landet. Heldigvis finnes det spennende aktivitetsparker som Bratten, som kan virkelig gi deg og din familie en flott opplevelse sammen. Her får barna mange spennende aktiviteter å ta del i, samtidig som dere voksne kan nyte den flott naturen Bodø har å by på. Bli med på spennende aktiviteter som utendørs klatrevegger og opplev offroad racing med knalltøffe RC biler for barn. For voksne barn er det også muligheter for å kjøre ATV på dette flotte aktivitetsanlegget de har laget for familier på Bratten. Er barnet ditt mere nysgjerrig på omgivelsene rundt seg enn å klatre i vegger, har de også spennende aktiviteter som stimulerer til læring. Bratten satser på en unik kombinasjon av lek og læring som fokuserer på tradisjonelle skolefag. Her får barna lære masse om naturvitenskap og historie samt matematikk og heimkunnskaper. Som du sikkert har skjønt, er dette en annerledes opplevelsespark som appellerer til både barn og voksne i alle aldre.

Lær barna trafikksikkerhet

Bratten aktivitetssenter har et samarbeid med Nordland fylkes trafikksikkerhetsutvalg (NTFU) som laget i stand en fantastisk sykkelpark for barn. Her kan de trene sine ferdigheter ved å sykle mellom kjegler og andre hindere som kan bidra til at barnet både håndterer sykkelen bedre, og i tillegg lære seg å unngå trafikkfarer. Så husk å ta med sykkel og hjelm om dere kommer innom. Til lunsjen kan dere kose dere i et av parkens store gapahauker som rommer opptil 34 personer. Her har de stelt i stand grillplass hvor dere kan kose dere ute sammen med alle andre besøkende i parken. Bratten har også grillhytter dere kan leie for dere selv og rommer opptil 24 personer. Denne koster kun 2 400 kroner å leie for en hel helg! Er dere flere som skal reise sammen, anbefales dette på det varmeste istedenfor hotell, men sørg for liggeunderlag og varme soveposer. Nord Norge er dessverre ikke kjent for å være et varmt sted å feriere.

  • Skal dere overnatte, så ta med godt liggeunderlag og varme soveposer
  • Pakk med dere grillmat og god drikke, så blir opplevelsen komplett
  • Ha klesskifte til barn enkelt tilgjengelig

Bratten er også et knutepunkt for alle barn i området. Om sommeren har de faste dager i uken med fritidsaktiviteter for barn mellom 10 til 13 år. Her er målet at de for ta del i både utendørs og innendørs aktiviteter i skoleferien. Tilbudet er åpent for alle og har faste tider hver tirsdag og torsdag og sørger for at barn som tilbringer ferien hjemme, fortsatt får med seg uforglemmelige og morsomme opplevelser. Barnehager og barneskoler kommer også ofte på besøk til Bratten. De har til og med opprettet egen busstransport til og fra Bratten for alle nærliggende skoler og barnehager. Så bratten er ikke bare en opplevelsespark, den er en bærebjelke i samfunnet for barn i Bodø og nærliggende områder. Men heldigvis kan dere som bor i resten av landet også oppleve et av de mest ideelle familieparker Norge har å by på. har du ungdommer i huset på videregående, bør de absolutt ta turen innom MIND senteret. Et flott anlegg for unge voksne hvor de kan lære om trafikksikkerhet.

  • Det koster ingenting å besøke parken og finner enkelt parkering
  • Underholdning og aktiviteter for barn i alle aldre
  • Bli kjent med andre barnefamilier i gapahuken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *