Start your experiences in Bratten

Har du noen gang hatt lyst til å besøke en moderne aktivitetspark, som huser en rekke forskjellige aktiviteter. Da er Bratten aktivitetspark i Bodø noe for deg. Her vil du kunne gjøre ting som er både lærerike, og som setter deg i aktivitet. Det er et sted for alle som ønsker en alternativ aktivitetspark, og består av blant annet MIND-senteret, Bratten Fritid, Scene Bratten og Sykkelgården i Bratten. Det er også steder her hvor du kan gjøre organisert eller egen-organiserte aktiviteter.

For barn i alle aldre

Aktivitetsparken er for barn i alle aldre og er åpen 24-timer i døgnet, mens ansatte er til stedes fra 08.00-15.30 (mandag-fredag). Her kan barn i følge med voksne boltre seg i en rekke aktiviteter, og de kan også ta del i aktivitetene som også er på deleanlegget i aktivitetsparken. Her finner du blant annet «Pelle Politibil»-biler og en frisbeegolfbane. For de som er eldre er det to ganger i uken «Åpen Møteplass Bratten» som er en fritidsklubb for barn fra 10-13 år.

Kultur i sentrum            

Er du en musiker og vil spille inn sangene dine, eller er du ute etter andre kulturtilbud? På denne siden kan du finne mer informasjon om «Scene Bratten» og hvilke tilbud som er tilgjengelig for unge musikere, eller de som bare har lyst til å lære noe nytt. Her vil du finne alt i fra utescenen til fasiliteter for filmproduksjon. Scene Bratten er et sted hvor du som ungdom er i sentrum og kan boltre deg og uttrykke deg på din måte.

Trafikksikkerhet med MIND-senteret

Ønsker du at dine ungdommer skal lære mer om trafikksikkerhet. På MIND-senteret kan dine ungdommer ta del i kurs, både med tanke på atferd og holdningsbaserte ting i trafikken. For mer informasjon om kurset og tider, se mer informasjon på siden. Her vil det komme oppdaterte kurstider og andre spennende ting som vil bli avholdt i MIND-senteret. MIND- senteret er først og fremst navnet på lokalet og innholdet der, men det står også for aktivitetene som kommer til å bli avholdt der.

Hva er Bratten?

Bratten passer for alle barn og ungdom. Tilbudet er variert og gjenspeiler et sted der du kan komme som du er. Her kan du oppleve mer dagligdagse, spennende ting, enten du er med familie eller venner. Det er også et sted for unge som kanskje ikke har det så lett i hverdagen, og som trenger et avbrekk for å gjøre noe annet. Aktivitetsparken har både skreddersydde aktiviteter og ting som du kan gjøre selv. Dette betyr at du har frie tøyler, du bestemmer selv hva du vil oppleve.

Enkelt å komme seg hit

Å komme seg til Bratten er enkelt om du skulle komme med barn eller ungdom. Med kollektivtrafikk er det busslinje 2 (retning Løpsmark) som kjører hvert 15.minutt, 06:03 – 16:33 (mandag – fredag). Gå av ved Kvalvika, og fra der er det bare noen meter opp en bakken så er du fremme. Planlegger du å komme utenfor disse tidene må du kjøre bil. Veien er godt skiltet og det er enkelt å finne fram. Har du kommet til Bodø Motorsykkelklubb har du kjørt for langt – gled deg til et besøk på Bratten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *