Få utløp for din kunstneriske side med Scene Bratten

Er du en kreativ ungdom og har interesser innenfor musikk eller film. Bratten har en rekke tilbud for deg. Sitter du inne med en hit og vil spille den inn på et studio? Bratten tilbyr veldig gunstige priser for deg som er 0-19 år, men studiotilbudet gjelder for alle som har en musiker i magen. Det kan være avdelingen på barnehagen som vil spille inn noen sanger, eller en EP som skal spilles inn til et profesjonelt prosjekt, alle er velkommen.

En av de vakreste utescenene

Scene Bratten er ikke bare et innspillingsstudio. Her finner du en av de fineste utescenene i Bodø, du har også tilgang til en rekke utstyr, så kanskje du blir den neste som står på utescenen. Her kan du låne en rekke musikkinstrument og du får også tilgang til en rekke programmer som gir deg det lille ekstra. Vet du og bandet ditt akkurat hva dere skal gjøre, kan dere leie studioet uten lydtekniker og ha frie tøyler for å kunne ta opp det dere måtte ønske.

Alle er velkommen

Scene Bratten legger også opp til at mennesker som har behov for opplæring og tilrettelagt undervisning innen lyd- og medieproduksjon skal kunne få det. Kontakt en av Brattens medarbeidere og se hva de kan gjøre for dere. De som kommer innom her har mange positive opplevelser når de får utfolde seg kreativt. Brattens gode medarbeidere har mange gode kunnskaper å lære bort, og unge som kommer innom her har mye positive ting å si om det tilbudet som Bratten har.

Utfold deg som regissør

Hos Bratten har du også tilgang til fasiliteter innen filmproduksjon. Har du en filmregissør i magen, og har en visjon for noe som du vil filme og redigere. Bratten kan hjelpe med deg å realisere drømmen. Planlegg og ta med deg de som du vil lage prosjektet med, trenger du råd om ulike ting, snakk med medarbeiderne. De har også en rekke programmer tilgjengelig som hjelpemiddel for best mulig resultat. Kanskje ønsker du deg en flott musikkvideo til ditt neste prosjekt?

Lokalsamfunnet er viktig

Bratten Scene har noe for alle, og er et tilbud til lokalsamfunnet. De ønsker å styrke spesielt de unge innen kreativt arbeid, slik at det kan ha et grunnlag å gå videre med. Følg med på hva Bratten driver med, og se etter nye ting som kommer opp på siden. De er her også for alle andre i lokalsamfunnet, og det spiller ingen rolle om du er 80 år og har lyst til å spille inn en video eller sang – Bratten kan bistå deg.

Sentral beliggenhet

Scene Bratten ligger innenfor Bratten aktivitetspark og anlegget har mange forskjellige aktiviteter. Anlegget er åpent 24 timer i døgnet, men Scene Bratten har andre åpningstider. Henvend deg til medarbeiderne for mer informasjon. Bratten ligger sentralt til, bare 3 km fra Bodø sentrum og det er bussavganger her på dagtid hvert 15. minutt. Bratten ser fram til å se deg og alt det kreative du har å komme med. Husk at alle er velkommen og her ligger alt til rette for at du skal få utfolde deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *